Kun asiakas astuu sisään yrityksesi ovesta, mitä hän näkee? Vastaako näkymä yrityksen imagoa? Onko ympäristö sellainen, että asiakkaanne viihtyvät? 

Haluat yrityksesi erottuvan massasta ja saada yksilöllisen ilmeen, joka jää asiakkaiden mieleen ja luoda paikan, jossa ihmiset viihtyvät pitkään ja nauttivat olostaan sekä palaavat mielellään uudelleenkin.

Millaiset ovat yrityksenne yhteiset tilat ja neuvotteluhuoneet? Onko teillä avokonttori, jossa melu häiritsee keskittymistä? 

Akustiikka on yksi monista työtehokkuuteen vaikuttava tekijä. Usein se unohdetaan ja keskitytään valaistukseen. Myös viihtyvyys työpaikalla voi tarkoittaa hyvää tilasuunnittelua ja idearikasta ympäristöä joka inspiroi luomaan uutta ja antaa energiaa työhön.

Ergonomiset kalusteet, neuvotteluhuoneen värit ja odotusaulan ensivaikutelma ovat kaikki yhtä tärkeitä asioita, joita emme usein ajattele riittävästi. Tylsä neuvotteluhuone ei pidä hereillä ja työpöydän korkeus ei ole kaikille optimaallinen. Nämä ovat yleisiä toimistojen ongelmakohtia.

Onko ravintolasi, kahvilasi tai kauppasi yksilöllisen ja erottuvan tyylin tarpeessa? 

Me toteutamme mieleenjäävän sisustuksen, josta kerrotaan ystävällekin. Valaistusratkaisut tuovat paremmin esille tuotteet, myyntitiskin ja erikoismateriaalin pinnan lattiassa, seinässä tai katossa. Oikeanlainen valaistus myös luo kodikkuutta ja rentoutumista.

Tai kaipaatko ravintolaasi rauhallista ruokailuympäristöä? 

Akustiikka vaikuttaa yleiseen meluun tilassa, jossa astiat kolisevat, taustamusiikki soi ja ihmiset haluaisivat kuulla mitä pöytäseuralainen puhuu. Akustisilla ratkaisuilla voimme vaikuttaa tähän tilanteeseen positiivisesti. Taustameteli ja kaikuminen pienenee ja sanoista saa paremmin selvää.

Akustiikka elementit voivat olla monenlaisia, ja niitä ei välttämättä huomaa silmällä mutta korvalla kyllä. Voimme toteuttaa yksilöllisiä tilateoksia, jotka toimivat samalla visuaalisena lisänä.

 

TIedätkö, että työtehoa ja luovuutta voidaan lisätä työpaikalla sisustusratkaisuilla? 

Tehdään tilasta yritystäsi kuvastava.

 

 Ota yhteyttä!

 

Muista myös, että ammattijärjestäjän palveluita voi käyttää selkeyttämään toimistosi tavarakaaosta. Tulen mielelläni puhumaan henkilöstön virkistyspäivänä yleisesti miten tärkeää on kun kaikella on paikkansa eikä tavarakaaos kaadu päälle.

 

 Katso palvelustamme täältä!