Eteiskäytävän muutos.

eteiskuva

Sisustussuunnittelija Seija Ervelius.

Tässä kohteessa oli pitkä eteiskäytävä. Edellinen asukas oli teettänyt käytävään matalan säilytyskalusteen. Idea oli hyvä, sillä käytävään jäi kulkemiseen hienosti tilaa.

Ongelmana oli asunnon monet ruskean sävyt, jotka eivät sointuneet yhteen ja tumman ruskea kaapisto kavensi käytävää.  Seija ehdotti kaapiston maalauttamista vaalean harmaaksi. Asunnossa oli tarkoitus tehdä myös isompi pintaremontti, jossa myös parketti vaihdettiin vaaleampaan ja seinät maalattiin.

Ensimmäinen ja toinen kuva:  Kaapin väri oli tummanruskea, lattia oli punaruskeaa merbau -parkettia ja ikkunan puitteet olivat erisävyistä puuta.

Tässä kohteessa oli teetetty pitkä laatikosta eteiskäytävään. Kaapin väri oli tummanruskea, lattia oii punaruskeaa merbau parkettia ja ikkunan puitteet olivat erisävyistä puuta.  Koska käytävällä oli tilaa pitkälle kaapille oli ajatus säilytyskalusteesta hyvä, mutta väritys ei miellyttänyt asukasta.

04käytävä ennen1

Kolmas kuva: remontti etenee, vuorossa seinien maalaus.

Neljäs kuva: Muutoksen jälkeen. Nyt kokonaisuudesta saatiin rauhallinen.

04käytävä jälkeen1