Sisustussuunnittelijan avulla yhtenäistät kotisi tyylin. Tiedät ehkä mitä olet hakemassa, mutta tarvitset apua, jotta kotisi vastaa mielikuvaasi.

Oletko muuttanut uuteen asuntoon jai kaipaatko näkemystä miten huonekalut sijoitetaan siten, että kokonaisuus toimii ja näyttää kauniilta?

Rakennatko tai suunnitteletko rakennusprojektia? Sisustussuunnittelija auttaa järkevän pohjaratkaisun luomisessa. Jos projektisi on alkuvaiheessa, voidaan vaikuttaa valaistus-, kiintokaluste- ja lvi-ratkaisuihin ja mahdollisesti välttää toimimattomat ratkaisut, joiden korjaaminen myöhemässä vaiheessa tulee kalliiksi.

 

Minusta kauniin ei tarvitse olla kallista. Vähemmälläkin rahalla saa paljon aikaiseksi. Yhdistelemällä huonekaluliikkeiden tarjouksia, kierrättämällä, itse tekemällä ja laadukkaisiin ratkaisuihin panostamalla luodaan pohja kestävälle ja persoonalliselle kodille.

Jos sinulla on kotieläimiä niin tiedät, että mm. kissat ja koiria asettavat vaatimuksia kodin pintojen ja materiaalien kestävyydelle.  Kissankynnet repivät sohvasi kankaan ja koiran karvat tarttuvat kiinni mattoosi. Ihannetilassa on tietoa kuinka koti muutetaan eläinystävälliseksi.

Allergiakodissa on tärkeitä sellaiset materiaalivalinnat,  jotka ovat antistaattisia, eivät kerää pölyä ja ovat helposti puhtaana pidettäviä. Minusta allergisessa kodissa voi olla myös nukkamattoa.

Akustiikka on helposti ongelmana mm. kivitalossa, jossa puhe ja musiikki kaikuu korkeissa huoneissa. Samoin kantakaupungin vanhojen talojen huonekorkeus vaatii akustisia ratkaisuja. Myös kotiteatterin äänentoisto pienessäkin tilassa tulee paremmaksi, kun äänen kimpoilu seinästä toiseen estetään.  Apua saadaan oikeanlaisilla akustisilla elementeillä. Autan sinua löytämään akustiikkaratkaisun, joka toimii ja sopii sisustukseen.

Kodin valaistus on yksi viihtyvyyteen vaikuttava tekijä. Onko sinulla olohuoneen katossa vain yleisvalo, joka ei luo tunnelmaa eikä anna riittävästi valoa kun haluat sohvalla paneutua sisustuslehteen. Mietitkö miten uudiskohteessa valaistus tulisi suunnitella, jotta näiltä ongelmilta vältytään? Oikeanlaiseen valaistukseen kannattaa panostaa.

 

Ota yhteyttä!

 

Tiedätkö, että ammattijärjestäjä auttaa  karsimaan turhat tavarat, jotta myös sisustussuunnitelman toteutus helpottuu!

 

Katso palvelustamme täältä!