No onkos tullut kesä?

Kaikki Kesäpäivä-peiton ruudut on julkaistu ja osalla on peitto jo valmiina, toiset vielä virkkaavat sitä.

Ruutujen suunnitteluun ja ohjeiden tekoon on mennyt kalenteriajassa yli puolitoista vuotta. Viime kevät oli työlästä aikaa kun osa ohjeista oli testivirkkaajilla ja minä samaan aikaan korjasin huomattuja virheitä ja tein uusia ohjeita.  Syksyllä sitten aloin julkaista ohjeita ja varauduin vastaamaan uuden ruudun julkaisun jälkeen kysymyksiin. Välillä mielessäni ihmettelin, että virkkaako peittoa kukaan kun kysymyksiä ei juurikaan ollut.  Mutta palautteen perusteella uskon ohjeiden olleen hyvällä kuosilla ja siksi ei tarvinnut kysyä niin paljon apua.

Kiitos teille kaikille, jotka olette osallistuneet peiton virkkaamiseen.  Kiitos vielä kerran testivirkkaajilleni, sillä ilman teidän palautetta en olisi oppinut sitä mitä nyt osaan ohjeiden teosta! Kiitos teille, joiden mielestä Kesäpäivä-peitto on virkkaamisen arvoinen.

Minulle tämä peittoprojekti on antanut paljon, olen oppinut uutta ja suuri ilo on ollut antaa luovuuden viedä ja ideoiden tulla. Kesäpäivän lämpö ja luonnon kauneus on mukana tässä peitossa.

Tässä ihailtavaksenne mukana olleiden virkkaamia peittoja:

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.