Kohta Kesäpäivä CAL alkaa!

Koukku jo kädessä, milloin ensimmäinen ohje?

Kesäpäivä CAL alkaa perjantaina 7.9.2018. Silloin julkaistaan Metsätähti- nimisen ruudun ohje. Joka viikko tämän jälkeen julkaistaan uusi ohje maanantaina ja perjantaina. Ruutuja on yhteensä 24 sekä liitos ja reunus, joilla peitto viimeistellään.  Liittämään pääsee kun kuusi ensimmäistä ruutua on virkattu. Reunuksen ohje julkaistaan Anelman ja Unelman nimipäivänä 3.12, joten peiton ehtii virkata vaikka joululahjaksi.

 

Millainen suunnittelija olen?

Tämä on vaikea kysymys, sillä tämä on ensimmäinen iso suunnitteluprojektini ja ennen Kesäpäivä CAL -ruutuja olen suunnitellut vain kahden ruudun ohjeen.

Siksi ainut mitä voin kertoa mitä on tulossa, on mitä testivirkkaajani sanoivat malleista.

 

Mistä langat?

Menitan valmiit lankapaketit  koostuvat  Schachenmayr Merino Extrafine 85 tai Schachenmayr Wool 85 langoista. Tarjolla on kaksi eri hintaista lankavaihtoehtoa. Kahdessa paketissa värit on valmiiksi valittu, mutta kahteen pakettiin voit itse valita kolmannen värin. Yksivärisen peiton värin päätät sinä itse.

Haluatko nähdä peiton luonnossa?

Tule Menitalle 7.9 perjantaina klo 10-13 välillä! Olen siellä Kesäpäivä-peiton kanssa ja mahdollisesti mukaan pääsee yksi testivirkkaajakin peittonsa kanssa. Nähtävänä on muutama mallipeitto.

Voit kysyä projektista, saada vinkkejä virkkaamiseen, voit valita langat projektiin ja pääset tunnelmoimaan ennakkoon mitä on tulossa. Jos et pääse mukaan tuona aikana, on kaksi peittoa nähtävinä myymälässä seuraavan viikon.

Mitä ennen aloitusta voi tehdä?

Ennen aloitusta virkkaa mallipala, jotta voit säätää sopivan koukun käyttämääsi lankaan. Ohje siitä ja muutakin yleistä peittoprojektiin liittyen löydät Ihannetilan sivuilta ja Yleisistä ohjeista.

Toivotan sinut tervetulleeksi yhteiselle virkkausmatkalle tänä syksynä, mielessä ihanan lämpimät kesäpäivät!

Seija Ervelius

 

 

Linkkejä:

Sähköposti:

seija.ervelius@ihannetila.fi

Kesäpäivän verkkosivut:

ihannetila.fi/kesapaiva-cal 

ihannetila.fi/koukulla

Facebook:

Facebook -ryhmä KesapaivaCAL Suomi

Facebook -ryhmä DesignedByIhannetila

 

Comment (2)

 • Maaret Leijola| 7.9.2018

  Jotenkin vaikea löytää ohjesivua. Löysin sen kerran mutta sitten se taas oli kadoksissa.

  • Seija Ervelius| 8.9.2018

   Ohjeisiin pääsee KesäpäiväCAL sivulta, linkki on alkupuolella tekstä. Mene etusivulle ”Mikä on sinun ihannetilasi” ja sieltä valitset Kesäpäivä CAL tai tässä suoralinkki sinne http://ihannetila.fi/kesapaiva-cal/

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.