Kesäpäivä CAL yhteisvirkkaus alkaa 7.9

Olen kovasti innoissani, sillä Kesäpäivä CAL torkkupeitot ovat virkattu, suomenkieliset ohjeet testattu, kotisivun päivitykset lähes valmiina ja englanninkieliset käännökset hyvällä vauhdilla.

Menitalta tulevat peittoihin upeat Schachenmayrin langat  Merino Extrafine 85  tai Wool 85. Lankapaketit tulevat myyntiin maanantaina 13.8.2018.  Hienoa on myös se, että paketin lankojen hinnoissa on lankavalmistaja tullut vastaan.

Kesäpäiivä

Lankojen kulutusta on  vaikea määritellä, sillä siihen vaikuttavat käytettävän koukun koko ja virkkaajan käsiala. Lankapaketteihin tulevat kerien määrät on laskettu sen mukaan mitä mallipeiton virkkaajilta kului lankaa ja kulutus pyöristettiin ylöspäin.

Keräkoko lankapaketin langoissa on 50 g / 85 m. Liitoksessa, joka on ohuempi lanka, se on 120/125 m.

Eri väriyhdistelmät ovat  peitoissa Kesäaamu, Kesäpäivä, Kesäilta, Kesäyö ja Yötön yö.  Kesäaamu ja -päivä virkataan seitsemällä värillä. Kesäilta ja -yö virkataan kolmella värillä, joista yhden voit valita itse ja Yötön yö on yksivärinen peitto.

 

Mallipeittojen virkkaajat ovat kuvanneet oman peittonsa. Kaikki muut mallipeitot virkattiin Schachenmayrin Woolilla paitsi minun virkkaamani Kesäpäivä -peitto on tehty Extrafinilla (kuva yllä).

Tässä mallipeitot

Kesäaamu (virkannut ja kuvannut Marja Saarinen)

Kesäpäivä Wool -langasta (virkannut ja kuvannut Taina Ilvonen)

Kesäilta (virkannut ja kuvannut Marja-Riitta Kopra)

Kesäyö (virkannut ja kuvannut Suvi Seppänen)

Yötön yö (virkannut ja kuvannut Minna Virtanen)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.