Kesäpäivä CAL lankamyynti on alkanut

Tänään Menita on avannut Kesäpäivä CAL -peiton lankamyynnin!

Voit valita kahdesta eri langasta Schachenmayrin Merino tai Wool. Kummastakin tulee upea peitto, erona langoilla on hinta. Merino Extrafine on näistä langoista kalliimpi.

Menitan sivuilla näkyvät mallipeitot on virkattu Woolilla paitsi toinen Kesäpäivä -peitto on virkattu Merino Extrafinella.

Värisävyt langoissa ovat lähellä toisiaan. Pientä eroa on esimerkiksi siinä, että valkoinen on Woolissa luonnonvalkoinen kun taas Merinossa puhtaan valkoinen. Värierot selviävät lankapetin lankojen kuvista, ne näet kun klikkaat peiton kuvaa.

Kesäillassa, Kesäyössä ja Yöttömässä yössä pääset valitsemaan yhden pakettiin tulevan langan. Voit virkata peiton räväkämällä värillä, kuten Kesäyön mallipeitossa on tehty, tai sitten valitset kolmanneksi väriksi hillitymmän vaihtoehdon. Lankaluettelo tulee näkyviin kun klikkaat peiton kuvaa.

Enemmän lankojen värisävyistä voit lukea yleisissä ohjeissa.

Projektista löydä lisätietoa täältä

Voit myös liittyä Facebook -ryhmäämme Kesäpäivä CAL Suomi, jossa 7.9 alkaen tuetaan virkkaajia, neuvotaan ohjeiden kanssa ja ihastellaan virkattuja paloja ja lopulta koko peittoa.

Kuvia voi julkaista myös @ihannetilassa instagramissa  #kesäpäiväcal  #summerdaycal

Pinterestistä meidät löytää myös.

Tule mukaan virkkaamaan tämä ihana peitto!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.