Käsiveska ja sen sisältö

Olin jo parikymmentä vuotta sitten miettinyt, että käsilaukun vaihtaminen toiseen vaatetuksen mukaan on varsinainen riesa ja asiaa helpottaisi, jos tekisin käsilaukun sisuslaukun, jossa olisi tarpeeksi lokeroita kaikelle mahdolliselle ja jonka voisi helposti siirtää yhdestä laukusta toiseen. Ajatus jäi toteutumatta, mutta äsken huomasin mainoksessa Bonita Käsilaukun organisoijan. Joten tilasin sen.

Naisen käsilaukku on varsinainen aarrekammio tai ehkä ennemmin rojukasa, kuten varmaan huomaatte alla olevasta kuvasta. Tiesitkö, että käsilaukun sisältö voi olla niin painava, että sen kantaminen rasittaa hartioita. Eikä sieltä yleensä tahdo löytää sitä mitä etsii. Joten sen järjestäminen aika-ajoin on terveellistä. Tyhjensin laukkuni sisällön, ja tällä kertaa tavaraa oli harvinaisen vähän. Ei kuitenkaan mikään ihannetila, vai mitä?

Käsilaukku

Sitten pakkasin kaiken uudelleen. Kännylle tasku, perusmeikit omaan pussukkaan, kortit yhteen paikkaan ja avaimet toiseen. Ja vihdoin sisuslaukku käsilaukun sisälle. Kätevää. Tätä voin suositella.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.