Järjestys hukassa? Onko tuttu tilanne?

”En kehtaa kutsua vieraita kun kotona on tämän näköistä. Saunasta on tullut varasto ja eteisessä on täydellinen kaaos.” Keittiön työtasolla olisi kiva mahtua leipomaan.”  Autan kun tavarakaaos ahdistaa ja sen järjestäminen omin voimin tuntuu ylivoimaiselta tehtävältä. 

”Voi kun en jaksa alkaa raivata kaappeja”. Tuen sinua ja yhdessä saamme tuloksia aikaan. Kodin viihtyisyyttä lisää se että kaikella on paikkansa ja tavarat ovat ojennuksessa. Liiasta tavarasta luopuminen tuo levollisuutta ja tilaa luovilla ajatuksille.

järjestys1

 

Muutto edessä. Kaapit täynnä ja pakkaamisen aloitus rasittaa. Kaikkea mitä nykyisessä kodissasi on ei ehkä kannata viedä mukaan uuteen asuntoon. Jos joku ennen muuttoa kävisi läpi mukaan tulevat ja pois laitettavat tavarat.”

Asunto laitetaan myyntiin. ”Miten saisin asunnostani parhaimman hinnan?” Kun asuntoa myydään on hyvä tarkastella sitä ulkopuolisin silmin.  Ylimääräiset tavarat karsitaan ja huonekalut järjestetään siten, että tila on edukseen. Tutkimusten mukaan pelkästään näillä toimenpiteillä saadaan lisättyä ostajien kiinnostusta. ”Jos minulla olisi asunnosta hyvät myyntikuvat…” Ammattilainen osaa tämänkin.

”Mihin minun kannattaisi laittaa kaikki nämä tavarat? Muuton jälkeen olisi kiva saada tavarat paikalleen kerralla ja tarvitsisin hyviä neuvoja tilan järkevästä käytöstä ja miten sijoitan huonekalut.”  

Yhdistän ammattijärjestäjän ja sisustussuunnittelijan osaamisen sinun eduksesi tavoitteena tavarat siellä missä kuuluu ja tilajärjestely toimii.

Luottamus ennen kaikkea!

Tulen kotiisi, sinun henkilökohtaiselle reviirillesi tekemään työtä yhdessä sinun kanssasi ja siksi kaikki mitä teen on luottamuksellista ja kodin järjestäjänä noudatan työn eettisiä ohjeita, jotka löydät Suomen Ammattijärjestäjät Ry:n sivuilta. 

Mitä tämä maksaa?

Katso hinnastomme täältä

 

Ota yhteyttä Seijaan!Suomen ammattijärjestäjät ry

 

Ihannetilan Seija Ervelius : sisustussuunnnittelija, stailaaja, kodin järjestäjä (professional organizer).